08 юни 2016

Надушваш ли... оферта №6?

皆さん、おはよう!^^ (Отново xD) Тъкмо май успях да придобия вид, че приключвам с идеята си за рекламна страница. Е, да, ама пък не! Това е поредната оферта, свързана с Азия... ако не броим, разбира се, оранжевата книжка, но пък може да не я пожелаете, кой ли знае...

Все някоя оферта може би ще допадне и на вас. Всяка от тях ще фигурира и в тази част на блога, до момента, в който не намери своя човек ;) Там също можете да получите информация, а има и връзка с мен за още разяснение, така че не се страхувайте да попитате, ако се заинтересувате!
 ИЗТЕКЛА

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Книгите, които предлагаме, са съответно:

01. Първи том на френския комикс Shin на Лилиан-Жан, рисуван в стила на японската манга
02. Джудит Парк - Дистопия - вид манхуа
03. Джудит Парк - Любовен квадрат и Любовен квадрат +
04. Първи том на френския комикс Breath Effect, рисуван в стила на японската манга
05. Анди Райли - Книжка за зайчетата - самоубийци



Внимание! Комплектът не е строго фиксиран. Моля, не се свенете да посочите книга, която не желаете! Цената, разбира се, също не е фиксирана при това положение.
Мога да предложа и списание "Шогун", брой 15, който не устройва почти никого, но знае ли човек...

Специални думи отделно за всяка книжка ми се намират трудно. Тук става въпрос все пак предимно за "манга", макар и не оригинална (оригиналните си ги пазя със зъби и нокти, ама пък и не ги предлагам, защото са на японски xD). Та, каква ми беше мисълта?
В никакъв случай не подценявайте френските автори, произведенията им са добри. Едното е брутално и много черно, поради което е обявено за 18+, а другото е някъде между границата на ечито и... и аз не знам какво... май също си имаше ограничение в интерес на истината, но в момента не мога да съм сигурна. Както и произведенията в списание "Шогун", по-голямата част от които бяха френски, така и тези двете носят съответния дух на "комикс по японски".
Що се отнася до произведенията на Джудит Парк, която има корейски корени, но живее... в Европа, доколкото помня - нейният стил определено е с корейски привкус, много е сладурски по момичешки казано, може да минат дори за тийнейджърски... а, да минат, направо са си! Лично аз препоръчвам повече "Любовен квадрат", но "Дистопия" е чудесен начин да се запознаете със стила на авторката.
Колкото до зайчетата... става въпрос за някои много сладко нарисувани зайчета, което им спечели мястото сред мангите, макар че изобщо не става дума за манга, разбира се. Въпросът е ще се смеете ли на "номерата" им... или ще ви стане тъжно?

Можем да изпратим книгите по пощата или с куриер, в зависимост как е удобно за вас. Ако случайно сте от София и не смятате, че са нужни разни разходи за доставки, нямам нищо против да ви ги предам лично~


Това няма да е единствената оферта, затова не се разочаровайте :)
Тук ще намерите оферта номер 1~
Тук ще намерите оферта номер 2~
Оферта номер 3 е "гепена" вече (Честито! xD) и, без да искам, изтрих публикацията -.-
Тук ще намерите оферта номер 4~
Тук ще намерите оферта номер 5~
Напомням, че ги има и на съответната страница, горе, в менюто.

Няма коментари:

Публикуване на коментар